• White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

OUR NEW SITE IS

5 JAAR FOV

Een bende maten met een gezamenlijke passie voor muziek, events en een drang om andere vriendengroepen samen te brengen.

 

Een festival zonder zorgen en vooroordelen

waar iedereen zijn eigen kan zijn.

 2020.  

 

Het 5-jarig bestaan van FOV. Tijd om even terug te blikken op wat wij, samen met jullie, hebben verwezenlijkt én wat de toekomst ons zal brengen.

Begonnen als een droom, ondertussen een beetje werkelijkheid geworden.

 

Goe .. eerlijk, wij hadden niet gedacht dat het zo ging escaleren. Toen we in de lente van 2016 het event online dropten met een in-paint-gemaakte banner, had niemand durven denken dat er in minder dan 4uur, 1000 enthousiastelingen op aanwezig stonden. Het was duidelijk, er was nood aan een wijs festival. 

 2016. 

Een podium uit 25 paletten en een op de kop getikte parasol bij elkaar gesmeten. Positieve vibes, vrienden en veel liefde, meer was er niet nodig.

2017: Valiezen gepakt in Laarne en ons gesetteld in de stad die wij allen met trots onze thuishaven mogen noemen, Gent. 25 paletten werden 250 paletten en de parasol werd een tent.

2018: iedereen van ons met een lumbago dus paletten werden stellingen. Verdubbeling in personeel en vooral 2x zoveel vrienden als 't jaar ervoor.

2019: voor de eerste keer in de FOV geschiedenis ‘t spel uitverkocht! Extra investering in licht en geluid én resoluut de kaart getrokken van melodische techno. Een monster editie en nog meer goesting om te groeien. 

 

1 AUGUSTUS 2020 : 5 JAAR FOV 

Naast onze copain Erly Tepshi verwelkomen we dit jaar nieuwe kleppers om U tegen te zeggen.
Deze zullen ten gepaste tijden gecommuniceerd worden maar 1 ding is duidelijk .. DA DAK MOET ERAF!! @Kristallijn JUP , ERAF 

Voor het eerst in ons bestaan zullen er 2 stages zijn. Naast de melodische techno stage, verwelkomen wij zeer graag een heerlijke DISCO-stage. Niets beter dan classics waar de knieën en armen vanzelf beginnen te bewegen.  

 

Het beste moet nog komen,

 

Je kapoenen, FOV-familie

 
COPYRIGHT FESTIVAL ONDER VRIENDEN